top of page
Smiling Girl with Book

Particulieren

Ouders, grootouders, meters/peters, ooms/tantes, vrienden en iedere volwassene die een boek voor een kind zoekt.

De Kinderboekenconsulent wil binnenkort een abonnementsservice lanceren. Het idee van deze service is dat u een abonnement kunt nemen op het advies van De Kinderboekenconsulent. U vult een vragenlijst in over het kind waar u boeken voor zoekt. Op basis van die vragenlijst zal De Kinderboekenconsulent u vier tot zes keer per jaar een lijst suggesties speciaal voor dat kind sturen. Daarnaast zal De Kinderboekenconsulent voor enkele titels uit deze lijst verwerkingssuggesties meesturen, bijvoorbeeld een knutsel tip, recept of liedje.

Vervolgens kunt u er voor kiezen de boeken uit de bibliotheek te halen of via De Kinderboekenconsulent aan te schaffen. De Kinderboekenconsulent wil hiervoor samen werken met lokale boekhandels bij u in de buurt. 

Om een beeld te krijgen van uw wensen rond een dergelijke abonnementsservice is er een vragenlijst gemaakt. U zou De Kinderboekenconsulent ontzettend helpen door deze in te vullen.
https://forms.gle/kgBbyJRwDP6n2yfu8

Naast deze abonnementsservice wil De Kinderboekenconsulent op termijn ook workshops/lezingen voor particulieren organiseren. Bijvoorbeeld over boeken in een bepaald thema, het verzinnen van verwerkingssuggesties of het belang van voorlezen.

Particulieren: Diensten
bottom of page